Διαχείριση Καταστήματος

Παραλλαγές, Tutorial

Ένα προϊόν μπορεί να έχει πολλαπλές παραλλαγές κάτω από την ίδια σελίδα προϊόντος. Για παράδειγμα ένα t-shirt έχει μέγεθος και χρώμα ενώ το iPhone χρώμα και μέγεθος μνήμης, το yuv συμπεριφέρεται στις παραλλαγές ως ξεχωριστό προϊόν με δικό του stock στην διαχείριση, και ως ένα προϊόν με διαφορετικές παραλλαγές στο κατάστημα. Για παράδειγμα όταν ένας επισκέπτης του καταστήματος πατήσει για να δει το iphone, δεν θα  εμφανίζονται 6 διαφορετικά μοντέλα, αλλά ένα μοντέλο με αναδυόμενο μενού για να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του iPhone που θα ήθελε να παραγγείλει . 

 

Για να εισάγετε παραλλαγές κάντε τα εξής:

Επιλέξτε τον τίτλο παραλλαγής (χρώμα), εάν δεν υπάρχει ο τύπος πατήστε εισαγωγή νέου και γράψτε τον τύπο και πατήστε αποθήκευση.

Συμπληρώστε τα χαρακτηριστικά παραλλαγής χωρισμένα με κόμμα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο)

Εάν το προϊόν έχει δεύτερη παραλλαγή (π.χ. μέγεθος)  πατήστε προσθήκη παραλλαγής και ακολουθείστε την παραπάνω διαδικασία (π.χ. «Μέγεθος» με χαρακτηριστικά small, medium, large)

Μόλις πατήσετε αποθήκευση θα μεταβείτε στην σελίδα λεπτομέρειες προϊόντος, όπου στο τέλος της σελίδας είναι οι παραλλαγές. Μπορείτε να αλλάξετε το κόστος, SKU καιβάρος των παραλλαγών πατώντας το εικονίδιο στην δεξιά μεριά της παραλλαγής.

Παράδειγμα Παραλλαγών iPhone