Πληρωμές Πελατών

Επιλέξτε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής.
Εύκολο σε χρήση περιβάλλον σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε πληρωμές μέσω paypal, αντικαταβολή και πιστωτική κάρτα, συμβατό με τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες.

On-Line Διαχείριση

Διαχειριστείτε το eshop σας online, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Το περιβάλλον διαχείρισης είναι σχεδιασμένο με στόχο την ευκολία, την ταχύτητα δημιουργίας και ανάπτυξης του καταστήματος σας.

Search Engine Optimization

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο eshop σας. Οι σελίδες των προϊόντων σας είναι αυτομάτως φιλικές σε μηχανές αναζήτησης και Social Media χρησιμοποιώντας Open Graph του facebook και τελευταίες τεχνικές SEO, οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς.


Σχεδιασμός, χωρίς περιορισμούς

Κατασκευή eshop στο yuv

Έτοιμα Θέματα δημιουργημένα για να πουλάνε

Επιλέξτε την εμφάνιση του καταστήματός σας με ένα click και παραμετροποιήστε την με ευκολία! Μοντέρνα θέματα για το κατάστημά σας.

OnLine HTML, CSS Editor

Αλλάξτε περαιτέρω το εικαστικό θέμα του καταστήματός σας ή δημιουργείστε καινούργιο από το μηδέν. Πλήρης έλεγχος των αρχείων HTML, CSS και javascript.


Συνεχής Εξέλιξη

To Internet εξελίσσεται συνεχώς, εξελιχτείτε και εσείς μαζί του αυτόματα! Νέες τεχνολογίες και εργαλεία ενσωματώνονται συνεχώς στο yuv, με στόχο την προώθηση των προϊόντων σας.

Erosion resistant architecture

Το eshop σας κρατιέται πάντα σε φόρμα αναβαθμίζοντας βάσεις δεδομένων και κώδικα χωρίς κανένα extra κόστος για εσάς.

24 ώρες monitoring

Συνεχόμενη παρακολούθηση του eshop σας για σφάλματα και προβλήματα στην σχεδίαση της μακέτας σας. Υποστήριξη για κάθε τεχνικό πρόβλημα που ίσως συναντήσεται.

Ανάπτυξη brand on-line

1

Χρήση δικού σας domain www.yourstore.gr

Αγοράστε ή μεταφέρετε το domain σας, χρησιμοποιείστε subdomain (shop.yoursite.gr) για ενσωμάτωση στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.

2

Google Analytics & Webmaster tools

Ενσωματώστε google analytics και webmaster tools χωρίς να προσθέσετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

3

Πολλαπλά eshop

Πολλαπλά brand names; Χαοτικό site; Δημιουργείστε πολλαπλά eshop, είτε για την προώθηση μοναδικού προϊόντος, είτε για να ξεχωρίσουν τα προϊόντα σας απο το χάος.


δωρεαν εγγραφη
Περισσότερα

yuv